Hundested, Lynæs, Torup, Sølager og Kikhavn.

Velkommen til en samlet orientering, og oversigt over Hundested og opland.

 © Webmaster Richardt Rolsted tlf.: 2388 9412
www.richardt.3390hundested.dk

Forside Hundested Lynæs Torup Kikhavn Sølager Aktiv fritid Foto & video Vejledning Kontakt

Opdateret 08.03.2018

P-PLADSER-TOILET

ADRESSER & LINKS

ARRANGEMENTER/EVENTS

OVERNATNINGER

ORIENTERING/NYT

INFOSIDEVERSIGT

 Tur 2. til Kikhavn by ad stien langs vandet til Kattegatvejen og tilbage til P-pladsen.          Tur 1.   Tur 3+4.   Tur 5.    Tur 6+7.

Turen er på godt 1. km. Der er derfor god tid til at nyde de gamle huse og forestil jer den atmosfæ-re der har været i byen før branden i 1794 hvor byen havde 28 gårde.

 Turen starter fra parkeringspladsen uden for Kikhavn by, herfra går turen ned af Vestergade til ophalingspladsen ved vandet, fortsætter derpå til højre langs vandet indtil Kattegatvejen, der følges tilbage til udgangspunktet ved P-pladsen.
Ved stranden kan man på venstre hånd se en bygning som for år siden blev totalt renoveret og fik årets bygningspris for det.

Man kan også få et bedre indtryk af stedet og stranden ved at gå en lille smuttur langs vandet til venstre, men ellers følger man blot ruten til højre indtil man kan se en vej der går tilbage ind i landet, det er Kattegatvejen som man følger og kommer forbi et sommerhusområde, inden man igen kommer forbi nogle af de gamle huse og gårde, der for langt de flestes vedkommende, er smukt restaureret.

Turen kan eventuelt kombineres med tur 1. SE DENNE