Hundested, Lynæs, Torup, Sølager og Kikhavn.

Velkommen til en samlet orientering, og oversigt over Hundested og opland.

Forside

Hundested

Lynæs

Torup

Kikhavn

Sølager

Foto & video

 Vejledning

 Aktiv fritid

Kontakt

Byen

Havnen

Opland

Aktuelt nyt

Knuds Hus & Varde

Hundesteds Kendte

Havn

Fort

Mit CV

Turkort

Parker. mm.

Nødhjælp

Kirke

Ide’&Formål

Regler&ansv.

Strande

Skove

Skansen

Opdateret den. 08.11.2017

Krydstogt

 © 2014-2017 Webmaster Richardt Rolsted tlf.: 2388 9412
www.richardt.3390hundested.dk

3.

4.

 Tur 3 & 4. I Ullerup skov.                                                                                               Tur 1.    Tur 2.    Tur 5.    Tur 6+7.

Tur 3. Har sit udgangspunkt ved Hundested Hallen på Stadionvej 42.

Man vælger så enten, at gå venstre eller højre om søen til stien der går bag om tennisbanerne. Når man kommer ind i skove kan man enten gå højre eller venstre om hundeskoven og man kan enten følge den lige sti (stiblet) eller den længere til højre langs markerne, (her kan være smattet i vådt vejr) stien fører, af enten den lige eller stiblede markering, ud til Ullerup Skovvej hvor man går på tværs af den lange lige sti og følger derpå den bugtede sti langs vejen, til en lille P-plads hvor man drejer til venstre og følger den brede sti tilbage til udgangspunktet på P-pladsen.
Det lille kort nederst viser det officielle ”Sundhedsspor” på 2,1 km.


Tur 4. Turen har sit udgangspunkt fra P-pladen på Ullerup Skovvej hvor man kan følger stien med de gule pile til højre langs vejen til man ser en gård, her drejer man til venstre og går over et sumpområde på en træbro og følger stien som pludselig drejer skarpt til venstre, her ser man igen en gul pil der viser til højre - til en længere tur - men følg fortsat stien langs markerne indtil stien drejer til venstre og møder stien fra P-pladsen - her kan man så gå den korte tur tilbage til P-pladsen eller følge stien til højre der i en bue går igennem både løvskov og nåleskov tilbage til udgangspunktet.

Tur 3. Har en ca. Længde på 2,3 km og tur 4. Ca 1,8 km. Så hvis man tager dem begge (evt. via. den stiblede blå sti) vil turen altså være på ca. 4.1 km. Ialt.