Hundested, Lynæs, Torup, Sølager og Kikhavn.

Velkommen til en samlet orientering, og oversigt over Hundested og opland.

 © Webmaster Richardt Rolsted tlf.: 2388 9412
www.richardt.3390hundested.dk

Forside Hundested Lynæs Torup Kikhavn Sølager Aktiv fritid Foto & video Vejledning Kontakt

Opdateret 17.02.2018

P-PLADSER-TOILET

ADRESSER & LINKS

ARRANGEMENTER/EVENTS

OVERNATNINGER

ORIENTERING/NYT

INFOSIDEVERSIGT

Karlsstenen

 Tur 6 & 7. Sølager og Grønesse skov.                                                                                          Tur 1.   Tur 2.   Tur 3+4.   Tur 5.

Tur 6. Rød rute er på ca. 4. Km. og Tur 7. Blå rute er på 3. Km.
Tur 6.
Har udgangspunkt fra p-pladsen ved Kulhuse færgen i Sølager og følger Grønnehavevej som starter i svinget ved Sølagervejen og slutter ved Amtsvejen. Når man kommer til et skarpt venstre sving, hvor man kan se Grønnessegård til højre, går man videre (mod og næsten) igennem gården til man når den sidste bygning. Fra sidste bygning på højre følges skiltet til ”Karlsstenen”, som er danmarks største Stendysse.
Fra stenen går man retur til svinger på Grønnehavevejen og går nu mod syd, og følger stien tilbage til Grønnehavevej og videre til udgangspunktet.  

Tur 7. Udgår fra p-pladsen som ligger til højre for Amtsvejen, når man kommer fra Hundested. Fra p-pladsen følger man den brede grussti der går parallelt med Amtsvejen, indtil der kommer en tværgående grusvej som man følger få meter (man kan se hovedbygningen på Grønnessegård) derpå drejer til højre og følger stien indtil næste tværvej, her drejes til venstre og når man kan se udbygningerne på Grønnessegår går man direkte mod dem ogover gårdspladsen til det sidste hus på venstre hånd. Bag om dette hus går der en sti som kort efter følger diget langs skoven, den følger man til kort før den svinger hvor man skal gennem en sænkning i diget ind i skoven hvor man følger afmærkningen tilbage til p-pladsen.
Det kan være svært at se hvor man skal gå ind i skove, men er man kommet til svinger i stien er man gået ca. 125 - 150 m. for langt.


Turenes mål er Karsstenen, men turene igennem skoven er under alle omstændigheder en dejlig tur på alle årstider.